ga direct naar de inhoud
menu

Humanitarian Affairs

In Den Haag hebben internationale organisaties en het bedrijfsleven een positieve humanitaire invloed op de wereld. Innovatieve ideeën en technologie helpen hierbij.

De waarde voor Hagenezen

In Den Haag houden veel internationale organisaties zich bezig met verschillende humanitaire zaken. Er worden onderwerpen besproken als het bestrijden van armoede, het bieden van noodhulp bij natuurrampen, verbeteren van de gezondheidszorg en vluchtelingenproblematiek. Deze problemen gaan hand in hand met technologie. De knappe koppen in onze stad helpen bijvoorbeeld door middel van drones met het opsporen van slachtoffers. Ook de voedselproductie krijgt hulp, doordat digitaal geld rechtstreeks bij boeren terechtkomt. Veel ondernemers zien hier mogelijkheden in, wat zorgt voor meer werkgelegenheid voor jou als Hagenaar!

De impact voor de buitenwereld

In Den Haag komen steeds meer mensen tot de conclusie dat het beschermen van de internationale rechtsorde goed samen hoort te gaan met de humanitaire actie. Als het welvaartspeil beter wordt, kan ieder mens vredig samenleven. Dit maakt Den Haag een belangrijke locatie voor internationale organisaties die strijden tegen problemen als armoede, vluchtelingenproblematiek, slechte gezondheidszorg en de gevolgen van natuurrampen.

Door middel van moderne technologie worden er innovatieve oplossingen voor deze problemen ontwikkeld. Den Haag laat zien dat het met creatieve ideeën een positieve invloed heeft op de humanitaire actie.

Citaat

Door middel van moderne technologie laat Den Haag zien dat je op creatieve wijze een positieve invloed kunt hebben op humanitaire acties.

Blogs

Meer blogs