4Impact biedt hulp aan duurzame start-ups

Ali, mede-oprichter van 4Impact, heeft een achtergrond in de ruimtetechniek. Zo heeft hij bij verschillende internationale corporate bedrijven gewerkt in het buitenland. Totdat hij het tijd vond om terug te keren naar Den Haag om wat terug te geven aan de wereld.

Het ontstaan van 4Impact

Samen met zijn compagnon Pauline kwam Ali in 2017 op het idee om Europese start-ups te ondersteunen. “We werkten het idee uit en in 2018 richtten we 4Impact op”. 4Impact is een ‘venture capital fonds’. Zij investeren in start-ups die een positieve invloed op duurzaamheid en software weten te combineren tegen een financiering.

Bouwen aan duurzame start-ups

Ali en Pauline willen met 4Impact duurzame en milieuvriendelijke start-ups financieel, commercieel en strategisch ondersteunen. Daar wordt het bouwen van een team en het samenstellen van een goede HR-afdeling zeker niet bij vergeten. Door deze hulp te bieden wil 4Impact oplossingen creëren op het gebied van milieu, welzijn en inclusie. Het uiteindelijke doel? Om het proces naar een duurzame wereld te versnellen.

Kennis van over de hele wereld

4Impact heeft een internationaal team, met werknemers uit alle hoeken van de wereld. Er werken specialisten met software-ervaring die verstand hebben van technische aspecten, zoals blockchain en big data. Samen met andere specialisten, die ervaring hebben met bijvoorbeeld het opstellen van een businessmodel, vullen kwaliteit en ervaring elkaar mooi aan.

4Impact helpt niet alleen start-ups, ze werken ook met andere organisaties, investeerders en partners. Samen sta je immers sterker en zal je het proces van een duurzame wereld creëren sneller bereiken.

Gevestigd in Den Haag

Ali voelt zich met zijn 4Impact als een vis in het water in Den Haag. Het is de stad van technologie, innovatie en software. Het is een stad met een actieve gemeente die zich inzet voor duurzame impact. Ook is het een veilige stad en is Den Haag goed bereikbaar vanuit andere grote steden. “Maar vergeet het strand niet. Hoe lekker is het om een zakelijke meeting te houden met je voeten in het zand? Je doet inspiratie op terwijl je kijkt naar de golven van het water en zo kom je pas echt tot innovatie ideeën”, aldus Ali.

Spreek Ali van 4Impact tijdens ImpactFest

Wil jij kennismaken met Ali? Dat kan! Meld je dan aan voor ImpactFest, op 15 november 2022. Aanmelden kan via www.impactfest.nl. Speciaal voor studenten en young professionals geldt een gereduceerd tarief. Je koopt dan een startup-ticket voor slechts € 15,- in plaats van € 45,-.

Wanneer? 15 november, 2022

Waar? Fokker Terminal

Tickets? €15,- voor startups en studenten via www.impactfest.nl

Gepubliceerd op woensdag 26 oktober, 2022 / Impact