Tom maakt je enthousiast voor ImpactFest 2022

Maak kennis met Tom de Heus, head of events bij Unknown Group. Samen met zijn collega’s helpt Tom ondernemers om de problemen en uitdagingen van de toekomst op te lossen. Binnen Unknown Group organiseert Tom verschillende duurzame evenementen. Hiermee helpen ze “Founders om de toekomst te fixen, vertelt hij enthousiast aan Be Hague. Unknown Group investeert op verschillende manieren in duurzame ondernemingen, zodat oplossingsgerichte bedrijven op duurzaam vlak kunnen groeien. Klinkt interessant? Ga dan een praatje aan met Tom, tijdens ImpactFest 2022!

Het samenbrengen van een groot netwerk aan innovators

Tom en zijn collega’s zijn druk met het zoeken naar oplossingen voor duurzame problemen. Hiervoor hebben ze een groot netwerk met verschillende innovators voor opgebouwd. “Het is belangrijk om dit netwerk samen te brengen. Zo komen we samen tot nieuwe impactvolle ideeën”, volgens Tom.

Begin 2023 opent Unknown Group daarom een speciale locatie in Den Haag. Hier brengen zij iedereen met een positieve duurzame invloed bij elkaar. Het beoogde resultaat is dat alle betrokken partijen op die manier eenvoudiger met elkaar communiceren. Zij lossen onder één dak allerlei problemen op. Door samen te brainstormen, maken alle ondernemers elkaar beter.

Unknown Group leert jou het vak van het ondernemerschap

Unknow Group is tot stand gekomen, omdat de oprichters vonden dat er te weinig mensen ondernemend denken. De grondleggers hebben daarom een eigen campus gestart: de ‘Global School for Entrepeneurship’. Hier bieden zij gemotiveerde ondernemers de kans om zichzelf te ontwikkelen.

Kleine bedrijven zijn de toekomst

“Wij geloven dat grote bedrijven de duurzaamheidsproblemen nog niet kunnen oplossen. Juist de kleine bedrijven hebben we nodig in de toekomst”, geeft Tom aan. Een duurzame toekomst met de focus op water, energie en voedsel is belangrijk voor ons allemaal. Unknown Group wil niet gaan voor iets wat heel snel groeit en snel resultaat heeft. Tom wil samen met Unknown Group juist investeren in mooie bedrijven die op hun eigen manier impact maken en op de lange termijn meer invloed hebben op duurzaam vlak.

Den Haag is de place to be

Unknown Group voelt zich thuis in Den Haag. Dat komt mede doordat de oprichters uit deze mooie stad komen. Toch heeft het bedrijf ook een tijdje in Rotterdam gewerkt. Maar na drie jaar is de organisatie met heimwee terugverhuisd naar Den Haag. “Alle innovaties spelen zich hier namelijk af.”

Ook is het belangrijk om wat terug te geven aan Den Haag. Unknown Group heeft veel te bieden aan onze stad. Ze zijn ambassadeur en vertellen enthousiast aan internationale organisaties waarom Den Haag de place to be is. Unknown organiseert bijvoorbeeld de Global Meeting. Het is een groot event dat voorgaande keren plaatsvond in landen als Duitsland, Colombia en Singapore. Dit jaar is extra speciaal, omdat de Global Meeting plaatsvindt in Nederland. En niet zomaar in Nederland, maar in Den Haag! De Global Meeting vindt dit jaar plaats tijdens ImpactFest 2022, op 15 november. Er komen maar liefst 120 ondernemers naar Den Haag om aan de slag te gaan met duurzame onderwerpen.

We gaan een mooie, duurzame toekomst tegemoet

“De toekomst ziet er goed uit, met veel innovatieve oplossingen voor problemen, die op dit moment onoplosbaar lijken. Daar geloof ik in!” vertelt Tom aan Be Hague. Het is echter wel belangrijk om allemaal een bijdrage te leveren. “Als iedereen meehelpt, gaan we een mooie toekomst tegemoet.”

Spreek Tom van Unknown Group tijdens ImpactFest

Wil jij kennismaken met Tom? Dat kan! Meld je dan aan voor ImpactFest, op 15 november 2022. Aanmelden kan via www.impactfest.nl. Speciaal voor studenten en young professionals geldt een gereduceerd tarief. Je koopt dan een startup-ticket voor slechts € 15,- in plaats van € 45,-.

Wanneer? 15 november 2022

Waar? Fokker Terminal

Tickets? €15,- voor startups en studenten via www.impactfest.nl

Gepubliceerd op donderdag 27 oktober, 2022 / Impact